Kasteel Westmalle

Lid worden

Als je lid wordt van de Heemkundige Kring ontvang je viermaal per jaar het contactblad; zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten en steek je wat op over de geschiedenis van Malle. Je krijgt ook korting voor activiteiten waarvoor betaald moet worden (ledenuitstap, rondleidingen ...). Verder mag je gratis boeken en tijdschriften ontlenen.

Als je intekent voor het jaarboek ben je automatisch lid. De intekenprijs is altijd voordeliger dan de gewone verkoopprijs.

De lidmaatschapsbijdrage voor 2017 bedraagt:

• € 7,00 zonder jaarboek
  • € 20,00 met inbegrip van het jaarboek (+ € 5,00 verzendingskosten indien gewenst).

Je kan dit bedrag overmaken op rekening BE65 8801 9610 0196 van de Heemkundige Kring van Malle, of contant komen betalen in ons lokaal. Natuurlijk kan je ook altijd bij de bestuursleden terecht.

Wij heten je hartelijk welkom!

Contactblad Heemkundige Kring van Malle